Kompatibilní verze
Gunkan - maki de quinoa con tiradito de lubina (Cocción de arroz)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de filetes de lubina, sin piel ni espinas
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de 2 cm
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla roja (y algo más para decorar)
- 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite
- 40 g de zumo de lima
- 50 g de vinagre de arroz
- 30 g de azúcar
- 200 g de quinoa en grano
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (volitelně)
- 500 g de agua
- 1 aguacate en bastones de 4x1 cm
- 3 - 4 láminas de alga nori
- 1 cucharadita de wasabi en pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 196.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verduras al vapor con kéfir
45min
Lubina al horno al estilo italiano con dip de pimientos asados y ensalada de hinojo
40min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30min
Cóctel especiado navideño
30min
Patatas sorpresa con morcilla
50 min
Sushi dónuts
1 godz. 10 min
Salmón especiado con patatas
1h
Bangkok-hotdog
30min
Pesto calabrese
5min
Patatas fritas crujientes
35min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 godz. 15 min
Merluza con costra de hierbas
30min