Paprikahendl

4.6 32 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
2 Portionen

Suroviny

  • Hühnerunterkeulen, ohne Haut
    500 g
    400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
  • Salz
    etwas
  • Butterschmalz
    ½ EL
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • rote Paprikaschote in Stücken
    150 g
  • Butter in Stücken
    15 g
  • Weißwein
    65 g
  • Wasser
    200 g
  • Tomatenmark
    5 g
  • Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
    ½ - ¾
    ½ - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Schlagobers
    65 g
  • Sauerrahm
    25 g
  • Weizenmehl
    ½ EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 306 mg
Protein 49 g
Kalorie 2997 kJ / 716 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...