Zařízení & příslušenství
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů bílého vína
-
4 kuřecí prsa
-
mletý černý pepř podle chuti
-
4 plátky mortadelly
-
4 plátky sýru fontina
-
12 čerstvých zelených fazolových lusků8 stonků zeleného chřestu napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
200 gramů čerstvých hub napůl
-
50 gramů másla na kousky
-
olej na opékání
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
-
1000 gramů vody
-
¾ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
300 gramů těstovin typu rigatoni
-
čerstvá petržel nasekaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
948 mg
Protein
60.3 g
Kalorie
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
63.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Datlovo-ořechové kuličky
20min.
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Žádné hodnocení
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Pirohy s masovou náplní
1hod.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Tresčí minifishcakes s hráškem
1hod. 10min.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1hod. 30min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Křupavý chléb bez lepku
3hod.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Butter Chicken
1hod.