Zařízení & příslušenství
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů bílého vína
-
4 kuřecí prsa
-
mletý černý pepř podle chuti
-
4 plátky mortadelly
-
4 plátky sýru fontina
-
12 čerstvých zelených fazolových lusků8 stonků zeleného chřestu napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
200 gramů čerstvých hub napůl
-
50 gramů másla na kousky
-
olej na opékání
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)
-
1000 gramů vody
-
¾ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
300 gramů těstovin typu rigatoni
-
čerstvá petržel nasekaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
948 mg
Protein
60.3 g
Kalorie
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
63.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety se smetanovou omáčkou (TM7)
35min.
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
1hod. 15min.
Losos s brokolicí a medovo-hořčičnou omáčkou
40min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Sendvič s kuřecím masem, konfitovanými rajčaty a tzatziki
4hod. 30min.
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min.
Losos v křupavé parmazánové krustě se zeleninou a citrónovou omáčkou
1hod.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1hod.
Nealkoholické mojito z lesních plodů
5min.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.