Paprikahendl

4.5 38 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 Portionen

Suroviny

  • Hühnerunterkeulen, ohne Haut
    1500 g
    1200 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
  • Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
  • Butterschmalz
    2 EL
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    450 g
  • Butter in Stücken
    45 g
  • Weißwein
    180 g
  • Wasser
    440 g
  • Tomatenmark
    15 g
  • Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
    1 ½ - 2
    1 ½ - 2 TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • Zitronenschale, gerieben
    1 ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    3 EL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    5 Prisen
  • Schlagobers
    180 g
  • Sauerrahm
    70 g
  • Weizenmehl
    1 ½ EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 304 mg
Protein 49 g
Kalorie 2984 kJ / 713 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...