Zařízení & příslušenství
Tatarský biftek
Příprava 5min.
Celkový 5min.
2 porce
Suroviny
-
200 gramů hovězí svíčkové na kousky
-
¾ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
130 gramů cibule napůl
-
2 žloutky
-
200 gramů oleje na smažení topinek
-
250 gramů chleba
-
2 stroužky česneku na topinky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1581.9 mg
Protein
38 g
Kalorie
6126.2 kJ /
1464.2 kcal
Tuk
115.4 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
73.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Bageta
3hod. 45min.
Vejce, vařená
20min.
Bramborová kaše
50min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Cibule plněné šunkou
1hod.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Mojito
5min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.