Tatarský biftek

Tatarský biftek

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
2 porce

Suroviny

  • 200 gramů hovězí svíčkové na kousky
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů cibule napůl
  • 2 žloutky
  • 200 gramů oleje na smažení topinek
  • 250 gramů chleba
  • 2 stroužky česneku na topinky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1581.9 mg
Protein 38 g
Kalorie 6126.2 kJ / 1464.2 kcal
Tuk 115.4 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 73.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...