Zařízení & příslušenství
Houbové rizoto s mascarpone
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
75 gramů parmazánu
-
140 gramů šalotky
-
3 stroužky česneku
-
30 gramů olivového oleje
-
80 gramů másla
-
300 gramů žampiónů nakrájených na plátky (0,5 cm)
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů rýže arborio
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
750 gramů drůbežího vývaru nebo 500 gramů vody a kostku drůbežího bujónu
-
120 gramů mascarpone
-
1 ½ polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1105.7 mg
Protein
12.1 g
Kalorie
2069.3 kJ /
494.6 kcal
Tuk
26.5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
48.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min.
Špenátové rizoto
30min.
Rizoto s parmazánem
30min.
Houbové rizoto
40min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.