Pesce spada al salmoriglio

Pesce spada al salmoriglio

4.7 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 5min.
2 porzioni

Suroviny

  • ½ spicchio di aglio
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 520 g di acqua
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 15 g di succo di limone
  • 2 fette di pesce spada lavate e asciugate (400 g circa)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 porzioni

Protein 79.05 g
Kalorie 3828.5 kJ / 915 kcal
Tuk 66.4 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 0.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...