Fregola ai frutti di mare

Fregola ai frutti di mare

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio
  • 100 g di pomodorini a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
  • 35 g di vino bianco secco
  • 130 g di fregola
  • 100 g di gamberi crudi puliti
  • 100 g di molluschi conchigliferi misti
  • 240 g di acqua calda (non bollente)
  • ½ dado per brodo vegetale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 656.7 mg
Protein 29.1 g
Kalorie 1847.9 kJ / 441.7 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 53.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...