Zařízení & příslušenství
Sauce Hollandaise
Příprava 5min.
Celkový 15min.
5 Portionen
Suroviny
-
Zitronensaft15 g
-
Butter in Stücken300 g
-
Eigelb7
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Wasser35 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
248.8 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
2057.3 kJ /
491.7 kcal
Tuk
53.7 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
32.7 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min.
Sauce Béarnaise
20min.
Béchamel-Sauce
15min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min.
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min.
Schnelle Sauce Hollandaise
10min.
Pudding
15min.