Objevte lahodné recepty pokrmů, které se pomalu a šetrně vaří až k dokonalosti. Od masa, které se rozplývá na jazyku, po šťavnaté a křehké ovoce a zeleninu – vše perfektně uvařené díky programu Pomalé vaření TM6 .
S trpělivostí a láskou se z ingrediencí stává mnohem víc než jen jídlo – stávají se dokonale připraveným mistrovským dílem plným chuti. Nezapomeňte si k programu Pomalé vaření TM6 dokoupit kryt ostří, naše nepostradatelné příslušenství, abyste co nejlépe využili přesné teploty Thermomixu®! Program Pomalé vaření vám umožní získat jedinečnou strukturu a chuť při pomalém vaření, aniž byste museli myslet na čas, správnou teplotu nebo míchání. Už se můžete starat jen o to, kdy to bude hotové!
1 – Připravujte pokrmy s nesrovnatelnou křehkostí a šťavnatou strukturou.
2 – Jednoduché kousky masa, jako je vepřová plec nebo hovězí bůček, můžete dostat na vyšší úroveň. Budete ohromeni výslednou dokonalou křehkostí.
3 – Inovace se setkává s tradicí. Díky Thermomixu® budete vařit jako vaše babička.
4 – Vaření při teplotě nižší než 100 °C pomáhá zachovat živiny.
•Maso - Chcete-li dosáhnout intenzivnější chuti, použijte režim Vysoká teplota k osmažení masa před zahájením pomalého vaření.
•Zelenina - Pro bohatší chuť přidejte do vody na vaření kostku bujónu nebo domácí bujónovou pastu.
•Ovoce - Pomalu vařené ovoce je výborné, když jej podáváte se zmrzlinou. Vychutnejte si jedinečný kontrast mezi horkým a studeným!
•Suroviny pro rychlé vaření - Suroviny, jako jsou těstoviny, hrášek a špenát, přidávejte až ke konci vaření, abyste je nerozvařili!