Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 235 mg
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Paprikahendl
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Nussfisch
30 min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1h 20 min
Powidltascherl
1h 10 min
Faschierte Laibchen
35 min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min