Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 235 mg
Alternativní recepty
Lachs-Burger
25min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30 Min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Nussfisch
30 Min
Hähnchen-Nuggets mit Gurkendip
45min
Grammelknödel
1h 30min
Paprikahendl
1h
Faschierte Laibchen
35min
Letscho
40 Min
Frittatenrouladen
40 Min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min