Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 235 mg
Alternativní recepty
Hennenknödel-Suppe
1 Std.
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1 godz. 35 min
Putenbulette Berliner Art
1 Std. 25 Min
Faschierte Laibchen
35min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Fischgulasch
40min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Zandergulasch
45min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Paprikahendl
1 Std.
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min