Když se venku ochladí, není nic lepšího než jídlo, které vás potěší a zahřeje. Objevte rychlé večeře, zdravé a lahodné polévky a jídla pro všední dny, která si můžete připravit předem.
Máte-li před sebou náročný týden, navařte si předem a ušetřete čas. Mezi oblíbené a pohodlné recepty, které lze zmrazit a opětovně ohřát podle potřeby, patří polévky, dušené směsi nebo lasagne. Uvařená jídla lze obvykle zmrazit na 1 až 2 měsíce. Použijte režim Pomalé vaření pro přípravu oblíbených podzimních pokrmů, které si pak můžete vychutnat během dní, kdy jste v jednom kole.
Květák, brokolice, pastinák, špenát, sladké brambory, zelí a žampiony – to je jen několik příkladů bohaté podzimní úrody. Podzimní ovoce, jako například hrušky, kdoule nebo pomeranče, můžete použít na teplé dezerty, na kterých si v chladných dnech každý rád pochutná.