Když teplota venku stoupá a dny se prodlužují, čas trávený v kuchyni se naopak krátí. Užijte si recepty pro každodenní vaření v červenci, které jsou jednoduché a jejichž příprava je mimořádně rychlá!
Během horkých letních dnů míváme chuť na studené pokrmy, které jsou ovšem výživné a chutné. Přečtěte si náš článek a najděte inspiraci pro jídla na léto.
Hrášek a fazole jsou univerzální ingredience, které mohou hrát v jídle hlavní roli nebo posloužit jako neotřelá příloha. Pokud máte nevyužité zbytky, přidejte je do polévek nebo k dušené masové směsi, které dodají barvu a tu správnou konzistenci. V letních měsících jsou plné sladké chuti. Podávejte je vařené a snažte se je uvařit co nejdříve po sklizni, abyste dosáhli maximální sladkosti.
Do mixovací nádoby vložte vykostěné uvařené kuřecí maso bez omáčky a sekejte po dobu 4–5 sekund, rychlost 4. Takto nasekané maso je skvělé do tortill, slaných koláčů, pájů nebo masových kroket. Výborný způsob, jak využít nespotřebované zbytky masa.