Každodenní podzim

Bohatá podzimní úroda je jako stvořená pro přípravu vydatných jídel. Jakmile se do domu vplíží chlad, je únik do útulné kuchyně a příprava lahodných a uspokojujících receptů z Cookidoo® lákavější než kdy dřív. Zahřejte si studené ruce talířem polévky, pochutnejte si na nadýchaném drobenkovém koláči nebo najděte své útočiště ve vydatném a zdravém jídle z jednoho hrnce.

Sezónní předkrmy

Lahodné polévky

Oslava kořenové zeleniny

Od mrkve přes celer a pastinák po brambory, od máslové dýně přes červenou řepu a artyčoky po tuřín – kořenová zelenina nabízí celou řadu chutí a barev, které ji promění ve sladké a slané hvězdy sezónních jídel. Můžete ji podávat pečenou, vařenou, rozmixovanou, smaženou, ve formě pyré nebo jako kari, nastrouhanou, a dokonce i odšťavněnou. Vždy bude plná vitamínů a ideálně doplní uklidňující vydatné podzimní pokrmy. Vraťte se ke kořenům, co to jen jde.

Jak využít kořenovou zeleninu na maximum

Dušená jídla, která zahřejí (nejen) u srdce

Uklidňující rychlá jídla

Jednoduché podzimní dezerty

Využijte podzimní sezónu s naší kolekcí chutných podzimních receptů na maximum.

Podzimní polévky