Víceúrovňové vaření

Vynikající pokrmy z jednoho hrnce, dušená zelenina nebo rýžová mísa. Pokud používáte Varomu a varný košík, nic vás neomezuje. Ze svého přístroje Thermomix® získáte maximum.

Základní pokrmy na páře

Maso ve Varoma

​​​​​​​​​​​​​​​​​Připravené v páře, lahodné, šťavnaté, jemné, na mnoho způsobů. S přístrojem Thermomix® dokážete připravit řadu pokrmů z masa, ať se jedná o kuřecí, hovězí nebo vepřové. Jste zvědaví? Pak se podívejte na naši nabídku receptů.

Přímo od řezníka

Ryba ve Varoma

Dezerty, dorty a pudingy z páry

Připravené v jednom hrnci

Víceúrovňové vaření v Thermomixu® vám pomůže v inspiraci při přípravě jídel mnoha způsoby. S recepty typu „vše v jednom“ zvládnete uvařit všechny suroviny najednou. Například přílohu s masem, a pokud chcete, tak i polévku nebo dezert. Připravované pokrmy budete mít hotové všechny najednou. a nebudete muset umývat různé kuchyňské pomůcky. S Varomou a varným košíkem je dušení a vaření potravin mnohem snadnější než kdykoli předtím. Mixovací nádobu, varný košík, Varoma mísu i Varoma tácek můžete použít při přípravě jednotlivých jídel nebo je můžete použít společně k přípravě více pokrmů najednou. Do varného košíku vložte brambory nebo rýži. Zeleninu vařte ve Varoma míse, maso nebo rybu položte na Varoma tácek a omáčku uvařte v mixovací nádobě.   Nejste si jistí, kde začít? Funkcí Průvodce vařením vám kryjeme záda. Stačí, když budete krok za krokem postupovat podle pokynů. Další informace najdete v našem článku a pak ze svého přístroje Thermomix® získáte maximum! Zjistěte více

Sicilský krevetový salát

Sicilský krevetový salát

Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble

Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble

Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží

Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží

Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí

Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí

Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem

Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem

Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou

Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou

Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami

Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami

Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou

Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou

Kulinářská exkurze do Asie

Vaření v páře a jídla z jednoho hrnce nejsou omezeny jen na vaše místní speciality. Například v asijské kuchyni existuje množství různých regionálních specialit, pro které lze víceúrovňové vaření skvěle využít. Cookidoo® nabízí recepty z Thajska, Číny, Japonska, Indonésie a dalších zemí… Objevte rozmanité chutě, které může vaření v jedné nádobě nabídnout.

Asijské speciality

Proč vaření v páře?

Umění vaření jídel v páře je stará tradice, která má v Asii silné kořeny.

Vaření v páře je tradiční způsob vaření, při kterém není třeba používat tuk. Výsledkem jsou jemné, šťavnaté ryby, kuřecí maso a zelenina, krásně barevné a plné chuti. Potraviny nenasáknou vodou, jak se to někdy stává při klasickém vaření nebo dokonce dušení. Kromě toho má jídlo vařené v páře nejen lepší chuť, ale také lépe vypadá a je nutričně bohatší. Snadnější je i mytí nádobí po vaření. Zahrňte vaření v páře do vaší každodenní přípravy jídel v přístroji Thermomix® a získáte pokrmy, které budou skvěle chutnat, budou zdravější a připravené hladce jako mávnutím kouzelného proutku.

V našich kolekcích naleznete recepty na pokrmy vařené v páře nebo na všech úrovních z celého světa