Objevte vynikající recepty pro přípravu masa a drůbeže, včetně dušených mas, pirohů, burgerů, slaných koláčů a pečení. Nápady na obědy do krabičky, večeře během pracovního týdne i víkendové obědy.
Domácí mleté maso:
V případě čerstvě mletého masa nechte mrazit kousky bez šlach (3 cm silné) jakéhokoli druhu masa (např. hovězí, vepřové, jehněčí, krůtí, kuřecí) v jedné vrstvě po dobu 30–40 minut. Částečně zmrazené maso namelte po dobu 10–15 sekund na rychlost 6. Domácí mleté maso použijte na burgery, karbanátky, sekanou, boloňskou omáčku nebo masový koláč.
Sekání masa:
Chcete-li si nasekat maso, vložte do mixovací nádoby vykostěné uvařené maso bez omáčky a sekejte po dobu 4-5 sekund na rychlost 4. Takto nasekané maso je skvělé do tortil, slaných koláčů, pájů nebo masových kroket. Představuje výborný způsob, jak využít nespotřebované zbytky masa.